Відкритий діалог керівництва університету зі студентами та майбутніми поліцейськими

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли традиційні зустрічі ректора Віталія Глуховері зі студентами юридичного факультету та курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

На зустрічі були присутні т.в.о. першого проректора Роман Кацуба, проректори Олександр Ведмідський та Андрій Фоменко, декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко.

Бесіда відбулася у теплій, дружній атмосфері. Студенти ставили різноманітні запитання, висловлювали побажання щодо покращення їх перебування у стінах «alma mater». У курсантів виникало більше питань стосовно розпорядку дня та подальшого проходження служби. Віталій Андрійович щиро цікавився перебігом студентських та курсантських буднів та проблемами, які виникають у них під час перебування в університеті.

Варто зазначити, що такі зустрічі носять регулярний характер і це, в свою чергу, вистроює довірливі, відкриті відносини з керівництвом університету.

Наприкінці зустрічі керівник університету дав майбутнім фахівцям цінні життєві поради та по-батьківськи побажав успіхів у навчанні.

 

 


1 726