Вибори до Студентсько-курсантської ради пройшли чесно та прозоро

Новини університету

У Дніпропетровському державному університету внутрішніх справ пройшли вибори голови Студентсько-курсантської ради, її заступників та голів комітетів.

За підсумками таємного голосування головою обрали Вікторію Іщенко, яка набрала на 200 голосів більше своєї суперниці Євгенії Денисенко. Заступником голови з числа студентів став Андрій Торопов, з числа курсантів – Кирило Марочко.

Головою відділу культурно-масового дозвілля обрали Віталія Лоренца, навчального відділу – Артема Іваницю, технічно-інформаційного відділу – Олега Дінця, відділу у справах побуту гуртожитку – Валерія Григоренка, відділу фінансів – Іллю Лісунова, соціально-гуманітарного відділу – Катерину Гордієнко, спортивного відділу – Романа Дениска, відділу працевлаштування – Камілу Шаріпову.

Підрахунок голосів і заповнення підсумкового протоколу проходили строго за регламентом: погашення невикористаних і зіпсованих бюлетенів, розтин ящика для голосування, підрахунок виборчих бюлетенів. Вибори визнані такими, що відбулися, явка склала 51%. За словами Центральної виборчої комісії вибори пройшли чесно та прозоро.

Вітаємо студентів та курсантів із перемогою. Новому складу Студентсько-курсантської ради бажаємо успіхів, творчої ініціативи та плідної роботи!

 

 


1 688