У ДДУВС пройшло семінарське заняття з елементами тренінгу для курсових офіцерів

Новини університету

«Основні психологічні аспекти діяльності курсових офіцерів під час впливу та взаємодії з курсантами ВНЗ зі спеціальними умовами навчання» – за такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшло семінарське заняття для курсових офіцерів.

Провели заняття завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Сергій Вишневський та психолог Маргарита Зімборовська.

У ході заняття розглянули основні фактори, які впливають на особистість курсанта після вступу до відомчого вишу, окрему увагу зосередили на проблемних моментах адаптації, з якими стикаються хлопці та дівчата під час перших років навчання в університеті. Також обговорили можливі варіанти співпраці курсових офіцерів зі співробітниками відділення психологічного забезпечення.

За результатами жвавої дискусії дійшли згоди спільно проводити систематичну, узгоджену роботу, спрямовану на попередження «несприятливого психологічного клімату» у курсантському серидовищі.

У курсантському колективі повинна панувати дружня атмосфера, а взаємодопомога та взаємна підтримка мають стати основою у відносинах майбутніх поліцейських один з одним. Саме ці принципи дійшли згоди реалізовувати в навчально-виховному процесі і слухачі, і лектори семінару.

 

 


1 300