Студентська весна – свято молодості, краси та талантів

Новини університету

У Дніпрі стартував фестиваль «Студентська весна-2017». У місті його проводять понад 50 років. Фестиваль триватиме близько двох місяців. Наразі проходять відбіркові тури: студенти 12 вищих навчальних закладів демонструватимуть журі свої таланти. Чим дивували глядачів учасники художньої самодіяльності ДДУВС читайте далі.

У палаці культури Машинобудівників безліч молоді, всі у піднесеному настрої, про щось перешіптуються та поспішають зайняти найкращі місця у глядацькому залі. Друзі та рідні роблять селфі з артистами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Попереду концерт – свято молодості, краси та талантів.

«Творчий колектив університету підготував цікаву театралізовану програму з вокальними та хореографічними номерами. Готувалися ретельно, сьогодні на сцену вийдуть найталановитіші курсанти та студенти», – з хвилюванням за своїх підопічних перед самим виступом розповідає завідувачка відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія Карнаух.

І ось вона очікувана мить – на сцену почали виходити гарно вбрані дівчата та хлопці. Залою розлетілися акорди пісні «Любов настала» у виконанні студентки першого курсу Юлії Сідун.

Того дня виступів було багато – 13 номерів. Усі різні за жанром, ідейним наповненням та настроєм. Словом, подивитися було на що. Кожен виступ сповнений очікування того, що ось-ось довгоочікувана весна зійде зі сцени і нарешті прийде у місто.

Гарненько повеселили глядачів члени університетської команди КВК. Жартували про різне: насичені курсантські будні, життя у казармі, добові наряди і, звичайно ж, про кохання. Одним словом, передали зі сцени справжню романтику курсантського життя.

Члени журі, до складу якого увійшли провідні митці культури, викладачі, артисти, видавалися привітними та були щедрими на оплески.

На завершення усі учасники виконали вокально-хореографічну композицію «Сонце нам сяє». Глядачі достойно віддячили артистам за подарований зі сцени гарний настрій щирими та бурхливими оплесками.

Фінал конкурсу проведуть наприкінці травня. Його планують зробити незвичайним і влаштувати, наприклад, на центральній площі міста. Наразі локацію ще уточнюють. Для кращих колективів організатори конкурсу підготували приємний сюрприз. Перші три виші-переможці розділять між собою 150 тисяч гривень. Сподіваємося серед них буде ДДУВС!

 

 


1 756