Розвиток комунікативних навичок спілкування в курсантському колективі

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ упродовж тижня проходив тренінг для молодших командирів.

Організували та провели тренінг завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Сергій Вишневський, провідний фахівець Лілія Капкіна та психолог Маргарита Зімборовська.

Під час тренінгу психологи обговорювали з молодшими командирами необхідність формування високої культури спілкування у колективі, своєчасного залагодження конфліктів. Також провели анкетування на тему «Я – командир, ти – курсант».

Завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Сергій Вишневський підкреслив необхідність додержання командирами статутних, гуманних та демократичних принципів взаємин у курсантських колективах.

Молодші командири та психологи навчального закладу домовилися про подальшу плідну співпрацю та дійшли висновку, що подібні тренінги сприяють підвищенню рівня комунікації у курсантському середовищі, допомагають вчасно виявити та розв’язати конфліктні ситуації, врешті решт сприяють формуванню позитивної товариської атмосфери серед однолітків.

 

 


1 641