У ДДУВС пройшли урочистості з нагоди випуску слухачів та студентів Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації

Новини університету

27 квітня в конференц-залі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не вщухали гучні оплески. В урочистій атмосфері отримали дипломи магістра та бакалавра 135 слухачів та 44 студенти, у тому числі 11 – з відзнакою.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Віталій Глуховеря, який побажав усім наснаги, не зупинятись на досягнутому та з гордістю продовжувати шлях до реалізації себе як юристів-професіоналів.

Потому директор Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації, доктор юридичних наук, доцент, підполковник поліції Олександр Юнін оголосив рішення екзаменаційних комісій та зачитав наказ ДДУВС про відрахування слухачів та студентів у зв’язку з закінченням навчання.

Нарешті настала мить, на яку довго чекали слухачі та студенти інституту – вручення дипломів.

Після завершення церемонії вручення дипломів випускників привітали: т.в.о. першого проректора університету, кандидат юридичних наук, підполковник поліції Роман Кацуба, проректор університету Олександр Ведмідський, завідувач кафедри загально-правових дисциплін заслужений юрист України Лариса Наливайко та завідувач кафедри теорії та історії держави і права факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Валентина Боняк.

Валерій Бондар та Вікторія Качанова від імені випускників подякували за знання, терпіння та настанови і зазначили, що вони завжди пам’ятатимуть роки навчання в університеті, як одні з найкращих у своєму житті.

Завершилася церемонія вручення дипломів фотографуванням. На цій зворушливій ноті випускники попрощалися з рідною альма-матер, розпочавши новий етап свого життя.

 

 


2 637