Весняні змагання із легкоатлетичного кросу в ДДУВС: швидкість, спритність та витривалість

Новини університету

На стадіоні ДДУВС відбулись загальноуніверситетські змагання з легкоатлетичного кросу серед хлопців та дівчат. Загальна кількість учасників – 141.

Отримавши номерки та визначившись з порядком проведенням забігів, спортсмени зайняли свої позиції на старті. Першими дистанцію в 400 м мали пройти дівчата. І варто зазначити, що вони з цим завданням впорались блискуче. Найкращий результат у цьому випробовуванні показала курсант 3-го курсу ФПФПКП Вікторія Колєснік. Другою у забігу стала курсант 1-го курсу ФПФОДР Анастасія Жихарєва, третє місце посіла курсант 1-го курсу ФПФПКП Анастасія Штець.

Далі у спортивну боротьбу вступили юнаки, яким належало пробігти дистанції в 400 м, 60 м, естафету та 1 кілометр. Вже з перших хвилин після старту, було видно для кого заняття з фізичної підготовки проходять не даремно.

У підсумку змагань загальнокомандне перше місце серед факультетів вишу здобули спортсмени 1-го курсу ФПФОДР. Другу сходинку п’єдесталу посіли курсанти 1-го курсу ФПФПКП, третіми стали вихованці 3-го курсу ФПФПКП.

 

Результати змагань в особистому заліку:

Дистанція «400 м»:

1-е місце – курсант 1-го курсу ФПФПКП Віталій Попадінець.

 

Дистанція «200 м»:

1-е місце – курсанти 3-го курсу ФПФПКП Єгор Землянкін та Юлія Мартиненко.

 

Дистанція «60 м»:

1-е місце – курсант 3-го курсу ФПФПКП Роман Литовченко та курсант 3-го курсу ФПФОДР Ірина Адоєвцева.

 

Дистанція «1 км»:

1-е місце – курсант 2-го курсу ФПФОДР Артем Крупський та курсант 1-го курсу ФПФОДР Анастасія Жихарєва.

 

В естафетних змаганнях перше місце посів факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

Переможців змагань було нагороджено грамотами від керівництва університету. Вітаємо наших молодих спортсменів, бажаємо здоров’я та подальших перемог!

 

 


1 965