Курсанти університету вшанували пам’ять про загиблих під час Революції Гідності та війни на Сході

Новини університету

Сьогодні тисячі дніпрян зібралися на заходах, приурочених відкриттю меморіального комплексу з вшанування Героїв АТО та Революції Гідності.

На скляних стелах – світлини, які українські фотокореспонденти зробили в зоні АТО та фраза «Герої не вмирають» чотирма мовами: українською, англійською, німецькою та французькою.

Серед почесних гостей – політики, дипломати, діячі культури, представники державних органів та установ, бійці АТО та близькі загиблих.

Керівництво Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ також засвідчило свою повагу, поклавши квіти до меморіалу.

Під час відкриття школярі випустили в небо сотні білих кульок, які символізують душі мешканців Дніпропетровщини, що загинули у боротьбі за свободу та незалежність України.

Під супровід оркестру колони військових, серед яких були курсанти 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, пройшли урочистим маршем біля стел зі світлинами полеглих.

 

 


1 635