Право на приватність: де починається і де закінчується?

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли ІV університетські диспути, організовані кафедрою теорії та історії держави і права.

У заході взяли участь три команди факультетів підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

Готуючись до інтелектуальних змагань, учасники обрали назви своїм командам та девізи, розподілили ролі: журналіст, кореспондент, критик-аналітик.

Кожна з команд презентувала власне бачення теми «Право на приватність: де починається і де закінчується?».

Упродовж змагань учасники жваво дискутували, шукали компроміси, напрямки вирішення тієї чи іншої проблеми, продемонструвавши прекрасні комунікативні навички та вміння працювати у команді.

Оцінювало роботу команд журі у складі професора кафедри теорії та історії держави і права Андрія Кучука, доцентів Сергія Перепьолкіна та Людмили Філяніної. Модератором заходу була доцент Олена Орлова.

За результатами проведених конкурсів перемогу здобула команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності «Правозахисники», друге місце виборола команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування «Нельсон Мандела», третьою стала команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції «Слуги Феміди».

 

 


1 329