«Актуальні проблеми вітчизняного права в дослідженнях молодих вчених в світлі євроінтеграційних процесів»

Новини університету

За такою назвою з нагоди Дня науки у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, слухачів, ад’юнктів (аспірантів) та докторантів.

У конференції взяли участь близько 100 здобувачів вищої освіти з провідних юридичних університетів України.

Вітальною промовою захід відкрив т.в.о. першого проректора університету Роман Кацуба. Як позитивний момент він відзначив, що конференція є традиційною і сприяє залученню талановитої та активної молоді до науково-дослідницької роботи, надає їй можливість розкривати свій науковий потенціал.

На пленарному засіданні виступили молоді вчені з доповідями, присвяченими актуальним проблемам юридичної науки, конституційній реформі в Україні, повноваженням Верховної Ради у сфері прав людини, гендерній політиці, діяльності правоохоронних органів у контексті євроінтеграційних процесів.

У ході пленарного засідання відбулось урочисте вручення дипломів переможцям конкурсу на кращу наукову роботу курсантів, студентів і слухачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Дипломом першого ступеню нагороджено студентку 2-го курсу юридичного факультету Момот А.І., студента 4-го курсу юридичного факультету Чмелюк А.О. та курсанта 2-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Чернишова Г.В.

Автори найбільш актуальних доповідей з проблем юридичної науки та правоохоронної діяльності отримали подяки від організаторів конференції.

 

 


1 665