Вікторина визначила кращих знавців адміністративного права

Новини університету

У рамках проведення тижня науки у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла вікторина за темою «Адміністративні провадження в адміністративній діяльності Національної поліції», у якій взяли участь курсанти другого курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

Організували та провели захід доценти кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності майори поліції Ірина Кравченко та Денис Голобородько.

Вікторина стала логічним завершальним етапом вивчення курсантами дисципліни «Адміністративний процес». Упродовж вікторини учасники в ігровій формі пригадали основні поняття курсу, терміни провадження у справах про адміністративні правопорушення, повноваження поліцейських під час здійснення такого провадження. Також були відпрацьовані практичні навички складання процесуальних документів: протокол про адміністративне правопорушення, постанова у справах про адміністративне правопорушення тощо. З величезним інтересом учасники коментували дії поліцейських у тій чи іншій нестандартній ситуації, аналізували відеоролики з електронної мережі Інтернет. Завершилася вікторина складанням схематичної моделі ідеального поліцейського.

Оцінювали курсантів завідувач кафедри Тетяна Мінка, старший викладач кафедри Микола Репан, доценти В’ячеслав Гаркуша та Євген Легеза.

Вікторина пройшла у дружній обстановці. Курсанти успішно акумулювали знання з дисципліни та показали нестандартні підходи щодо їх застосування на практиці. Перемогу за рішенням журі здобули курсанти навчальної групи ПС-542.

 

 


2 086