У Дніпрі пройшов IV міжнародний фестиваль народів світу: команда ДДУВС отримала кубок переможця

Новини університету

Свято проходило у Дніпропетровському аерокосмічному центрі. Студенти 16 вузів регіону розказали гостям про традиції і культурні особливості різних народів. Студентів було близько півтисячі.

16 країн – 16 вишів. Головна мета фестивалю, присвяченого Дню Європи – привернути увагу молоді до вивчення культури і традицій різних народів світу.

Команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за результатами жеребкування представляла сонячну та мальовничу Італію.

У ході концертної програми глядачі побачили національні костюми народів Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Греції, Ізраїлю, Кореї, Литви, Молдови, Нігерії, Німеччини, України та Франції. У підготовці до фестивалю студентство співпрацювало безпосередньо з національними спільнотами.

Окрім презентації національних костюмів, пісень і танців на святі можна було скуштувати національні страви різних народів світу.

Переможців обирало незалежне журі. До його складу увійшли представники громадських організацій області, а також експерти у сфері вокалу, хореографії та кулінарії.

За рішенням компетентного журі команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримала кубок переможця.

 

 


1 621