Збірна команда університету – призер Універсіади серед вищих навчальних закладів та Чемпіонату області з кульової стрільби

Новини університету

У Дніпрі пройшли ХХVIII Універсіада Дніпропетровської області серед вищих навчальних закладів та Чемпіонат області з кульової стрільби олімпійського резерву № 1. Чоловіча та жіноча команди ДДУВС привезли зі змагань відповідно ІІ та III місця.

Честь університетської чоловічої збірної відстоювали: викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Євген Зеленський, курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Давидович та курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Петро Машковський. До складу команди жінок увійшли: курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Карина Гринь та курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дарина Фат і Валерія Сорокотяга.

В особистій першості викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Євген Зеленський став чемпіоном двічі. Саме йому та викладачеві Олені Лопаєвій курсанти завдячують своєю перемогою.

У подібного рівня змаганнях курсанти університету беруть участь вперше та на досягнутому зупинятися не збираються.

 

 


1 453