В університеті відбулись традиційні змагання пожежних формувань із виконання дій за призначенням

Новини університету

7 команд, представники всіх факультетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зібралися на стадіоні навчального закладу аби визначити найкращих у змаганнях із відпрацювання дій під час пожежі.

Відкрив захід т.в.о. першого проректора підполковник поліції Роман Кацуба, який зазначив, що сучасний поліцейський, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, повинен вміти вчасно та компетентно ліквідовувати загрози, пов’язані з пожежами, тому в університеті вже четвертий раз проходять змагання для відпрацювання курсантами та студентами дій з гасіння пожеж.

Почесним суддею змагань був помічник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Ростислав Бельмас.

У програмі змагань – пожежна естафета, яка проходила в чотири етапи. 7 команд, представників різних курсів, змагалися у спритності, демонструючи практичне гасіння умовної пожежі різними способами.

Перед оголошенням результатів відбулась презентація унікальної техніки – спеціального пожежного автомобіля «MAN» (Німеччина).

За рішенням членів журі, яке очолив провідний фахівець з протипожежної безпеки відділу матеріального забезпечення університету Валерій Коваль, призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – бойовий розрахунок № 1, факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, 3 курс;

ІІ місце – бойовий розрахунок № 3, факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування, 1 курс;

ІІІ місце – бойовий розрахунок № 2, факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування, 2 курс;

ІV місце – бойовий розрахунок № 1, юридичний факультет.

Переможцям вручили грамоти, медалі та кубки. Вітаємо переможців та всіх учасників змагань!

 

 


1 507