Випускний перегорнув останню сторінку студентського життя

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск студентів юридичного факультету та факультету заочного навчання цивільних осіб освітніх рівнів «бакалавр» та «спеціаліст».

У день випуску в університеті було людно як ніколи. Університетське подвір’я майоріло різнобарв’ям букетів та яскравих святкових суконь. Радість, хвилювання, надія: випускники ледь стримували емоції. Вже за мить вони отримають дипломи про вищу освіту і будуть гордо нести звання випускника ДДУВС та дипломованого фахівця права.

Першим поздоровив випускників та їхніх батьків т.в.о. ректора Андрій Фоменко, вручивши подяки найактивнішим із них.

Випускників привітали та вручили дипломи декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко, заступник декана Ірина Царьова, заступник директора Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації заочного навчання цивільних осіб Цагік Колінько, завідувачі кафедр та куратори навчальних груп.

Дипломи про вищу освіту отримали 366 випускників денної форми навчання, із них – 21 з відзнакою, та 598 заочної, із них – 38 з відзнакою. У свою чергу зі словами вдячності за набуті в університету знання до викладачів звернулися випускники Роман Южека та Вікторія Бараннікова.
Приємним сюрпризом для всіх стала пісня у виконанні викладачів «Круто ти попав до ДДУВС».

Завершилися урочистості гімном юриста та останнім на подвір’ї університету колективним фото на пам’ять.

 

 


1 947