Міжнародна культурно-освітня Асоціація (ІСЕА) запрошує на навчання

Анонси університету

Міжнародна культурно-освітня Асоціація (ІСЕА) проводить чергову освітню програму для професіоналів з України в галузі освіти, юриспруденції та права.

Програма проходитиме в період з 18 по 25 вересня 2017 року в м. Чикаго (штат Іллінойс).

Основною метою програм є ознайомлення: з американською системою державного управління, з судовою системою та юриспруденцією на різних рівнях, з системою підготовки молодих фахівців та налагоджування професійних контактів з колегами, ознайомлення з культурно-історичн пам’ятками міста Чикаго.

По закінченню програми учасники отримають сертифікати.

Вартість програми складає $1, 650.00 з особи (без урахування витрат на авіапереліт та оформлення візи), у цю вартість враховано проживання делегатів при двомісному поселенні упродовж 7 діб, оглядові тури, забезпечення автомобільним транспортом, супроводження перекладача та куратора групи, адміністративний внесок (розробка та проведення програми), оформлення документів для отримання візи.

За додатковою інформацією звертатись:

067-386-0769, Василь Фостаковський – юрист, координатор програм ІСЕА;

(0562) 31-72-09, 067-567-86-46, Тетяна Чумаченко, начальник відділу зв’язків з громадськістю та міжнародних зв’язків Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


1 188