ДДУВС – одна велика сім’я: діалог керівництва з курсантами-першокурсниками

Новини університету

У конференц-залі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулася вже традиційна зустріч керівництва вишу та Студентсько-курсантської ради університету з курсантами-першокурсниками, під час якої обговорили нагальні питання, що турбують майбутніх правоохоронців.

Т.в.о. першого проректора підполковник поліції Роман Кацуба нагородив почесними грамотами найактивніших першокурсників, відмітивши їхні сумлінні старання, відмінні успіхи у навчанні, активну співпрацю зі студентським самоврядуванням, участь у громадському житті навчального закладу та доброзичливо побажав їм нових досягнень, цілеспрямованості та наполегливості у навчанні, науці та спорті.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Наприкінці курсанти мали можливість поспілкуватись з головою Студентсько-курсантської ради Вікторією Іщенко. Зацікавлено обговорювали суто життєві питання, як справи вдома, які фільми дивилися нещодавно, як проводили звільнення та ділилися особистими враженнями від навчального року.

 

 


1 841