До уваги викладачів, студентів та курсантів старших курсів!

Анонси університету

З 18 до 22 вересня 2017 року в Раді Європи (Страсбург) відбудеться практичний 5-денний семінар «Успішне звернення до Європейського Суду з прав людини: від теорії до практики».

Теми семінару: «Критерії прийнятності», «Організація роботи ЄСПЛ. Українські справи в ЄСПЛ», «Застосування правових позицій ЄСПЛ при доведенні в українському кримінальному та цивільному судочинстві», «Застосування ЄСПЛ тимчасових заходів (39 правило) в справах, пов’язаних із видворенням або екстрадицією». Під час семінару пройдуть практичні заняття в групах із розгляду гіпотетичних ситуацій та ігровий судовий процес (домашнє завдання, робота в групах).
Реєстраційний збір за участь у семінарі: 760 євро (при оплаті до 25 липня). Проживання, переліт, візовий збір та інші особисті витрати оплачуються учасниками самостійно
За додатковою інформацією звертатись: (0562) 31-72-09, 067-567-86-46, Тетяна Чумаченко, начальник відділу зв’язків з громадськістю та міжнародних зв’язків Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


1 074