У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Анонси університету

19 липня у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов творчий конкурс для абітурієнтів денної форми навчання за державним замовленням, які вирішили здобувати вищу юридичну освіту.

Першими у творчому конкурсі взяли участь вступники факультету економічно-правової безпеки та Криворізького факультету за спеціальністю «Право».

Під час творчого конкурсу вони відповідали на питання, пов’язані з професією поліцейського та вирішували ситуаційні завдання.

Навчатися у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ виявили бажання абітурієнти з різних куточків України: Закарпаття, Івано-Франківщини, Київщини та Херсонщини тощо.

Наступний творчий конкурс буде проведений на факультеті підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та факультеті підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності – 20 липня, на факультеті підготовки фахівців для органів досудового розслідування – 21 липня.
Із умовами проведення творчого конкурсу можна ознайомитися на офіційній сторінці сайту університету за посиланням: https://dduvs.in.ua/wp-content/uploads/files/Structure/vstup/tvk.pdf
Оприлюднення рейтингових списків відбудеться 22 липня о 12:00, з якими можна буде ознайомитися у приймальній комісії.
Отримати відповіді на запитання, які вас цікавлять ви зможете зателефонувавши до приймальної комісії за номерами телефонів: (056) 36-08-00, (056) 31-72-75, (099) 772-17-05, (073) 168-39-55.
Чекаємо на Вас!

 

 


2 717