Бажаєш отримати цікаву та благородну професію? Тобі до ДДУВС!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ триває вступна кампанія, до завершення якої лишились лічені дні.

Для всіх бажаючих отримати якісну юридичну освіту або поповнити ряди працівників Національної поліції України ДДУВС гостинно відчинив свої двері. Свою високу кваліфікацію університет підтвердив ввійшовши у десятку кращих фахових вищих навчальних закладів згідно Всеукраїнського рейтингу Міністерства освіти і науки, а у 2016 році університету було присвоєно звання «Кращий учбовий заклад в галузі права».

У ці дні у приймальній комісії панує приємна та доброзичлива атмосфера, працівники вишу із задоволенням зустрічають майбутніх правників, надають доцільні поради, допомогу з оформлення документів. Активно працює приймальна комісія Криворізького факультету.

Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ розпочато підготовку фахівців в галузі знань «Право» за спеціалізацією фінансово-економічна безпека на факультеті економіко-правової безпеки. На факультеті готують фахівців, які зможуть здійснювати професійну діяльність, пов’язану з запобіганням та розслідуванням злочинів у сфері економіки. По закінченню університету випускники направляються на службу на посади оперуповноважених підрозділів захисту економіки Національної поліції України.

Вперше юридичний факультет навчального закладу здійснює набір на нову спеціальність «Менеджмент», спеціалізація «Фінансово-економічна безпека та ризик-менеджмент».
Списки вступників, рекомендованих до зарахування на денну форму навчання за державним замовленням, вже оприлюднено на сайті університету та у приймальній комісії.
Усю необхідну інформацію для вступників ви знайдете на офіційному сайті у розділі «Для вступників», де висвітлено правила прийому до вишу у 2017 році, графік та програми проведення вступних випробувань, розмір оплати за навчання.
Крім цього, отримати відповіді на запитання, які вас цікавлять ви зможете у членів приймальної комісії, зателефонувавши за такими номерами телефонів: (056) 36-08-00, (056) 31-72-75, (099) 772-17-05, (073) 168-39-55, (0564) 95-30-038, (096) 640-04-82. Відповіді на деякі питання є на сайті у розділі «Для вступників» – «Найчастіші запитання».

Стежте за останніми новинами й у соціальних мережах, шукайте нас як «Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ» або за хештегом #ддувс (#dduvs).

 

 


1 771