Курсант ДДУВС затримав зловмисника, що погрожував містянам холодною зброєю

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, заохотили курсанта, який вжив рішучих заходів під час затримання правопорушника.

Артур Шарудило, курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, був задіяний у забезпеченні публічної безпеки та порядку у центральному районі міста Дніпра. Близько 23:00 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка, який розгулює з кастетом та погрожує перехожим. Завдяки рішучим та оперативним діям поліцейських та курсанта вдалося затримати підозрілого та вилучити небезпечний предмет.

За сумлінне ставлення до виконання завдань із забезпечення публічної безпеки та порядку, професійні та рішучі дії при затриманні правопорушника, який своїми діями створював реальну загрозу життю та здоров’ю громадян, Артур Шарудило був заохочений правами ректора університету.

Артур відчуває особисту відповідальність за спокійне буття містян: «Я обрав цю професію, тому що хочу допомагати людям та боротися за справедливість. Рідні підтримали мене у моєму рішенні стати поліцейським. Я з дитинства мріяв бути правоохоронцем, щоб люди відчували і знали, що вони захищені і я не маю морального права пройти повз людину, яка потребує допомоги».

Безумовно, такі вчинки завжди заслуговують поваги. Університет вдячний та пишається своїм вихованцем, дії якого можуть слугувати прикладом навіть старшим товаришам. Так тримати!

 

 


2 367