ДДУВС готується зустріти майбутніх студентів!

Новини університету

Бажаєш отримати якісну юридичну освіту? Вступай до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Цього року ДДУВС запропонував абітурієнтам нові спеціальності «Право» за спеціалізацією «Фінансово-економічна безпека» та «Менеджмент» за спеціалізацією «Фінансово-економічна безпека та ризик-менеджмент». Запрошуємо юнаків та дівчат на навчання!

Навчально-науковий інститут заочного навчання та підвищення кваліфікації здійснює підготовку юристів для системи Міністерства внутрішніх справ України, інших міністерств, центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ України, поєднуючи сучасні методи навчально-методичної, наукової та організаційної роботи.

Для студентів денної та заочної форми навчання є можливість навчатися на кафедрі військової підготовки, після закінчення якої вони отримують військове звання «молодший лейтенант» запасу.

Університет має сучасні аудиторії, комп’ютерні класи, облаштовані новітньою технікою лабораторії, тренінгові та інтерактивні кімнати. Студенти мають можливість удосконалити знання з іноземної мови додатково навчаючись на курсах.

До послуг викладачів, курсантів і студентів бібліотечний комплекс із 5 читальних залів із книжковим фондом юридичної літератури, який є найбільшим у регіоні.

В університеті функціонує навчальна зала судових засідань та інтерактивна кімната, де проходять комплексно-оперативні заняття «Лінія 102», відпрацьовуються практичні навички серед курсантів та студентів. На сьогодні це є єдиною та унікальною методикою викладання комплексу професійно-орієнтованих дисциплін, авторство якої належить колективу ДДУВС, і запроваджено лише в цьому університеті.

Новації впроваджуються в освітній процес завдяки сучасній матеріально-технічній базі. Навчання відбувається у шестиповерховому навчально-лабораторному корпусі, на території університету розташовані 3 гуртожитки, 2 курсантських та 1 студентський, їдальня на 2 тисячі місць, кафетерії, а також спортивне містечко з футбольним і волейбольними полями, тенісним кортом, 5 спеціалізованих спортивних залів, 2 тренажерні зали, стрілецький та мультимедійний тири. Є медико-санітарна частина.

В університеті діють різноманітні спортивні секції, активно працює курсантсько-студентське самоврядування, проводяться конкурси художньої самодіяльності, літературні вечори, змагання клубу веселих та кмітливих тощо.

Студенти юридичного факультету мають можливість проходити практики та стажування у провідних фахових установах: Головному територіальному управлінні юстиції у Дніпропетровській області, Головному управлінні Національної поліції, Дніпропетровському окружному адміністративному суді, Дніпропетровській обласній адміністрації та ін.

Університет забезпечує випускників робочим місцем та сприяє працевлаштуванню.

На юридичному факультеті також мають право навчатися студенти – іноземні громадяни.

Чекаємо на Вас у ДДУВС!

 

 


1 625