На початку нового навчального року відбулася зустріч керівництва ДДУВС зі студентами-першокурсниками

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ гостинно прийняв майбутніх юристів, які вирішили навчатися у кращому навчальному закладі регіону в галузі права.

Уже стало доброю традицією проводити ознайомчі зустрічі керівництва університету зі студентським поповненням, під час яких новоспечені студенти пізнають історію навчального закладу, наукові надбання та інфраструктуру.

В університеті створено всі умови для того, щоб молода людина змогла розкрити свій потенціал та реалізуватися як особистість. Це і чудовий колектив викладачів, методистів, і хороші аудиторії, і величезна бібліотека, і потужна спортивна база, і сучасні умови проживання тощо.

До майбутніх правників та їхніх батьків звернулася декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко. Вона розповіла про основні віхи історії університету, ознайомила з умовами навчання та детально зупинилася на участі студентів у наукових гуртках та конференціях, що дасть потрібний старт для розвитку їхньої кар’єри та професійної перспективи.

Проректор університету Олександр Ведмідський наголосив, що жодне питання чи проблема, пов’язані з навчанням або побутом, не залишаться поза увагою керівництва та працівників вишу.

Присутні отримали змістовну інформацію про навчальний заклад.

«В університеті створені всі умови для розвитку студентських ініціатив як у навчальному, науковому, так і творчому напрямку», – зауважила Вікторія Савіщенко.

Тож бажаємо першокурсникам легкого навчання, наукових звершень, цікавого студентського дозвілля!

 

 


1 668