Завдяки керівництву університету цим літом для працівників вишу відчиняються двері кращих пансіонатів та санаторіїв

Новини університету

Турбота про здоров’я працівників є одним із пріоритетних завдань керівництва Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яке всіляко сприяє не тільки забезпеченню комфортних умов праці, а й організації повноцінного відпочинку та оздоровлення.

З початку сезону відпусток профспілкова організація здійснює компенсацію витрат на відпочинок працівникам університету. Такою можливістю на сьогоднішній день скористалися більше 40 співробітників.

Зусиллями профспілки цим літом для працівників університету та їхніх сімей відчинили двері не тільки кращі пансіонати Азовського узбережжя і санаторії Закарпаття, а й бази відпочинку Новомосковщини.

У розпалі літо, і кожна людина прагне, як можна цікавіше і з користю для здоров’я провести відпустку або у вихідні відпочити від міської метушні. Час відпусток триває! Вам хочеться приємних вражень і яскравих спогадів? Для цього не потрібно далеко їхати. Добре відпочити, набратися сил та енергії можна й на базах відпочинку поблизу Дніпра.

Завдяки керівництву університету цим літом для працівників вишу відчиняються двері кращих пансіонатів та санаторіїв

Усього за годину їзди від обласного центру ви можете відпочити, насолодитися спокоєм, зануритися в незабутню красу природи: сосновий ліс, чисте прозоре повітря, співи птахів, а також отримати задоволення від якісного відпочинку, зміцніти, набратися енергії.

Провідний фахівець відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Інна Голоперова

Своїми враженнями від відпочинку ділиться провідний фахівець відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Інна Голоперова: «Я разом із родиною відпочивала на базі відпочинку, розташованій в селі Орлівщина. База відпочинку з усіх боків оточена чудовим сосновим бором, є піщаний пляж для купання, створені прекрасні умови для любителів порибалити, комфортабельні номери, прекрасне харчування. Чоловік та донька в захваті від відпочинку, повернулися до Дніпра задоволені якісним відпочинком, сповнені сил та позитивних емоцій».

Фахівець факультету ПФППД ДДУВС Лілія Бобрішова

«У прекрасному лісі на доглянутому березі чудової річки Самари чудово відпочила, набралася сил і здоров’я», – зазначила фахівець факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Лілія Бобрішова. Вона із задоволенням поділилася своїми враженнями про відпочинок: «Засмагала і купалася в своє задоволення, – сміється Лілія. – Дякую керівництву університету за те, що так чудово організували літній відпочинок».

Керівництво університету всім, хто повернувся з відпустки бажає плідної роботи у новому навчальному році, а тим, хто ще відпочиває – цікавого, комфортного та якісного дозвілля!

 

 


1 299