Пора відпусток добігає кінця: співробітники університету продовжують ділитися враженнями про відпочинок

Новини університету

Не за горами новий навчальний рік. Більшість викладачів та співробітників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вже вийшли з відпусток та приступили до роботи. Всі гарненько відпочили, набралися сил та оздоровилися. Хто де і як проводив літню відпустку ми вже писали, у цій статті – враження інших відпочивальників.

Ірина Старовойт, заступник начальника відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю:
Відпочивала у Генічеську з друзями та рідними. Отримала масу позитивних вражень. І умови проживання, і погода, і компанія – все було до душі. Упродовж року мріяла вирватися з міської метушні, і так сталося. Як то кажуть, тільки ти, тиша і первозданність морських пейзажів. Відпочила, оздоровилася, засмагла та у гарному настрої повернулася до Дніпра. На роботі колегам розповіла, що профспілка компенсувала витрати на відпочинок. Хто не знав, із задоволенням скористався цією можливістю.

Ірина Старовойт, заступник начальника відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю

Ніна Левченко, методист відділення навчально-методичної роботи:
Ми з сім’єю прекрасно відпочили у Бердянську. Поїздкою дуже задоволені. Погода радувала, море чисте, спокійне. Особливо сподобалося донечці на центральній набережній, де багато атракціонів. Ми ж чоловіком насолоджувалися тишею та комфортом бази відпочинку. Відпустка пролетіла, як одна мить, із новими силами вийшла на роботу. Хочу подякувати керівництву університету та профсоюзній організації за фінансову підтримку в організації нашого сімейного відпочинку.

Ніна Левченко, методист відділення навчально-методичної роботи

Керівництво університету всім, хто повернувся з відпустки бажає плідної роботи у новому навчальному році, а тим, хто ще відпочиває – цікавого, комфортного та якісного дозвілля!

 

 


1 463