Вшанували пам’ять правоохоронців, загиблих під час виконання службових обов’язків

Новини університету

Щороку 22 серпня Україна вшановує працівників органів внутрішніх справ, які загинули виконуючи службовий обов’язок. З цієї нагоди у Дніпрі, на Жовтневій площі, згадували та вшановували загиблих правоохоронців.

У пам’ятних заходах взяли участь керівники управлінь та відомств міста та області, працівники, ветерани ОВС, члени сімей загиблих працівників органів внутрішніх справ. До заходів долучилися керівництво та працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Квіти до Меморіалу загиблим солдатам правопорядку поклав т.в.о. ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко. Силовиків, які відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання. До Меморіалу несли оберемки квітів та вінки, рідні та близькі не стримували сліз.

Взагалі на Дніпропетровщині під час виконання службових обов’язків трагічно загинуло 95 правоохоронців. У складний для країни час солдати правопорядку гідно несуть службу на Сході нашої країни для збереження територіальної цілісності України. З початку проведення антитерористичної операції загинуло 43 працівники поліції, ще 122 отримали поранення.

Пам’ять про загиблих правозахисників завжди житиме у наших серцях.

 

 


1 752