Відбулась традиційна підсумкова конференція трудового колективу ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась щорічна конференція трудового колективу, під час якої керівництво відзвітувало про результати діяльності у 2016-2017 навчальному році. У заході взяли участь 100 делегатів, працівники та представники студентсько-курсантського самоврядування навчального закладу.

Зі вступним словом до присутніх звернувся та відкрив конференцію т.в.о. ректора полковник поліції Андрій Фоменко.

На початку засідання делегати обрали робочу президію у складі т.в.о. ректора ДДУВС Андрія Фоменка, головуючого конференції – завідувача кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії полковника поліції Костянтина Чаплинського, заступника головуючого – т.в.о. першого проректора полковника поліції Костянтина Бахчева, начальника відділу організації служби Володимира Ковбаси, голови первинної профспілкової організації університету Володимира Сагайдака. Також до президії було запрошено голову Ради ветеранів Леоніда Камишова.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу, наполегливість найкращі працівники навчального закладу були нагороджені відзнаками, почесними грамотами та подяками.

Заслуховування планових питань конференції розпочалось з результатів діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у 2016-2017 навчальному році та заходи щодо вдосконалення роботи в 2017-2018 навчальному році, про які доповіли т.в.о. ректора ДДУВС Андрій Фоменко та т.в.о. першого проректора Костянтин Бахчев.

Під час роботи конференції колективу повідомили про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом за 2016-2017 навчальний рік, пролонгацію дії колективного договору на наступний рік, продовження роботи комісії з трудових спорів відповідно до Кодексу законів про працю. Окрім цього, було заслухано результати роботи первинної профспілкової організації.

Начальник відділу організації служби Володимир Ковбаса виступив з доповіддю щодо правил внутрішнього розпорядку університету на наступний період та запропонував затвердити їх.

Усі звіти було затверджено одноголосно.

Отже, під час роботи конференції було визначено пріоритетні напрями роботи у наступному навчальному році, основою яких стало надання якісної юридичної освіти, запровадження інноваційних технологій в освітній процес, залучення практичних працівників до освітнього процесу, проходження стажування науково-педагогічним персоналом у практичних підрозділах Національної поліції України, посилення взаємодії університету з комплектуючими підрозділами інших регіонів України, загальноосвітніми та вищими навчальними закладами, проведення широкомасштабної профорієнтаційної роботи щодо вступу на навчання до ДДУВС та удосконалення матеріально-технічної бази університету.

 

 


1 577