Українська молодь із понад 20-ти країн світу зібралася у Дніпрі на форум

Новини університету

До 700 діаспорян разом з іншими членами Ради молодих вчених Дніпра долучилися представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завідуюча кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін Ірина Грицай, професор кафедри кримінального права та кримінології Володимир Шаблистий та старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Віта Кононець.

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ
Відкривав міжнародний захід Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Світове бізнес-середовище на форумі представляли віце-президент Міжнародної торгової палати ІСС Ukraine Тарас Демкура, очільники Україно-іспанської та Україно-сербської торгово-промислових палат Михайло Петруняк і Мирослав Гочак.

Відкривав міжнародний захід Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Особливість конгресу в Дніпрі – спільна секційна робота молоді з України та з-за кордону. Учасники форуму діаспори – це етнічні українці з Литви, Естонії, Фінляндії, Угорщини, Німеччини, Пакистану та інших країн світу.

За результатами заходу підписано Меморандум про співпрацю. На думку організаторів та учасників такого рівня міжнародний захід надає можливість створення нових проектів задля соціально-економічного розвитку області та країни.

 

 


1 273