Під час конференції науковці та практики з усієї України окреслили перспективи організації ефективного розвитку нотаріату

Новини університету

На базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшла міжгалузева науково-практична конференція на тему «Майбутнє нотаріату в умовах побудови європейської системи ідентифікації і верифікації з використанням новітніх інформаційних технологій. Криптографічний захист інформації. Електронний цифровий підпис».

Конференція пройшла під егідою Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України, Головного територіального управлінням юстиції у Дніпропетровській області та відділення Нотаріальної палати України Дніпропетровської області та з нагоди Дня нотаріату України. До святкового урочистого заходу долучилися як нотаріуси Дніпропетровської області – члени Відділення Нотаріальної палати Дніпропетровської області, так і їх колеги-нотаріуси – члени нотаріальної спільноти Запорізької області.

Найнаполегливіші, найсумлінніші та найактивніші нотаріуси були нагороджені дипломами, почесними грамотами та листами вдячності від Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровської обласної ради та Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.
З нагоди Дня нотаріату України т.в.о ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко подякував за співпрацю, привітав зі святом та вручив вітальні листівки начальнику Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Леоніду Маньковскому та голові Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області Ганні Кохан.

Після привітань та почесних нагороджень на учасників заходу чекала міжгалузева науково-практична конференція, у якій взяли участь представники ДДУВС: проректор Олександр Ведмідський та завідувач кафедри цивільного права та процесу Андрій Коваленко.
Упродовж конференції спікери в особі профільних спеціалістів Міністерства юстиції України, членів Комісії Нотаріальної палати України з міжнародного співробітництва, представників ДП «НАІС», «СЕТАМ», «I-GOV», працівників правоохоронних органів та інших установ інформували учасників про актуальні питання, проблеми та перспективи організації ефективного розвитку нотаріату з використанням новітніх інформаційних технологій.

Закінчився захід на позитивній ноті, адже об`єднав усіх нотаріусів, додавши наполегливості, завзяття та вмотивованості на подальшу роботу.

 


1 022