У День міста до університету завітало близько 500 школярів Дніпра

Новини університету

9 вересня Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ гостинно відчинив двері для всіх бажаючих ознайомитись зі специфікою навчання у провідному юридичному виші Дніпра.

До навчального закладу завітали не тільки учні загальноосвітніх шкіл, а й студенти коледжів, училищ міста та їхні батьки.

Гості залюбки подивилися концерт за участю найталановитіших вокалістів та творчих колективів університету.

Старшокласники мали нагоду поспілкуватися з керівниками факультетів, викладачами, курсантами та студентами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Під час розмови розпитували про особливості вступу, умови навчання та проживання у виші.

Традиційно усім бажаючим провели екскурсію територією навчального закладу. Школярі та їхні батьки побували у навчальних аудиторіях, залі судових засідань, криміналістичному кабінеті, інтерактивній кімнаті, де проходять комплексно-оперативні заняття «Лінія 102». Також гостям випала нагода посидіти за кермом поліцейського автомобіля, примірявши на собі роль патрульного.
Небайдужим до спорту показали тренажерну залу та зали, де проходять заняття з футболу, волейболу та різних видів єдиноборств. Особливо школярам було цікаво у тирі та на виставці вогнепальної зброї.

Після екскурсії всі бажаючі змогли приєднатися до когорти вболівальників кращих дзюдоїстів міста. У день міста у навчальному закладі пройшов Чемпіонат Дніпра з дзюдо на кубок ректора серед команд вищих навчальних закладів.

Наприкінці зустрічі господарі університету пригостили гостей морозивом.

 

 


1 436