Нові можливості працевлаштування: управління юстиції запрошує на практику та стажування

Новини університету

У Головному територіальному управлінні юстиції у Дніпропетровській області пройшов День відкритих дверей для студентів юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. З молоддю зустрівся заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр.

Під час відкриття начальник управління юстиції Леонід Маньковський наголосив, що одну з провідних ролей у підвищенні рівня правової освіти населення, створенні належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпеченні їхнього конституційного права знати свої права та обов’язки відіграють органи юстиції.

Працівники підрозділів ознайомили відвідувачів із напрямками діяльності відділів, розповіли присутнім про специфіку діяльності управляння, основні функції, завдання та структуру.

Керівники юстиції відзначили високий рівень підготовки випускників ДДУВС, які наразі працюють у структурних підрозділах управління, тому в черговий раз запросили студентів нашого вишу на практику та стажування.

Працівники юстиції розповіли присутнім про специфіку діяльності управляння, основні функції, завдання та структуру.
Наприкінці зустрічі господарі закликали студентів продовжувати поглиблено вивчати право та долучатись до дружньої команди працівників юстиції!

 

 


1 809