Україна – НАТО: шляхи взаємодії

Новини університету

Цій темі сьогодні, 14 вересня, була присвячена кураторська година для студентів та курсантів усіх факультетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Викладачі охопили широке коло питань, зокрема розповіли історію організації Північноатлантичного договору, про особливості формування євроатлантичної системи безпеки та партнерства нашої держави з НАТО.

Сьогодні НАТО залишається однією з небагатьох міжнародних безпекових інституцій, на яку покладають багато надій в пошуках ефективного захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Під час заходів студенти та курсанти мали змогу задати питання. У більшості груп виникла жвава дискусія з приводу діяльності цієї організації та її ролі у забезпеченні європейської безпеки та стабільності на основі співробітництва між країнами. Викликали інтерес питання, пов’язані з умовами приєднання України до Альянсу та етапами інтеграційного процесу у цьому напрямку.

Зацікавленість темою свідчить про те, що майбутні правники хочуть бути впевненими у тому, що Україна матиме гідне місце на політичній мапі світу.

 

 


1 722