Тактика, стратегія та підготовка допомогли курсантам ДДУВС показати високий результат під час пожежної естафети

Новини університету

На тренувальному полігоні 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 9-го державно-рятувального загону ДСНС України у Дніпропетровській області відбулася фінальна частина змагань добровільних пожежних дружин серед об’єктів, які охороняє ДПРЗ. У складі запрошених учасників – команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У змаганнях також взяли участь бойові розрахунки з числа працюючого персоналу ракетобудівних, енергетичних, металургійних та хімічних підприємств Дніпропетровської області, особового складу Національної гвардії України.

«З задоволенням відгукнулися на запрошення взяти участь у змаганнях. Переконаний, майбутні правоохоронці повинні бути готовими до різних екстремальних ситуацій, які можуть виникнути під час виконання службових обов’язків. Готуючись до протипожежних перегонів, курсанти отримали нові знання з протипожежної безпеки, продемонстрували готовність до практичної роботи з гасіння пожеж», – розповідає тренер університетської команди, провідний фахівець із протипожежної безпеки Валерій Коваль.

Пожежна естафета проходила у чотири етапи: повідомлення про умовну пожежу, гасіння ємності із горючою рідиною за допомогою пожежної кошми, прокладання рукавної лінії. Останній етап – попадання компактного струменю води в центр мішені.

За результатами змагань команда ДДУВС у складі курсантів 4-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олександра Ліщенка, Максима Кільового, Володимир Андрухіна та Ігора Гриніха здобула почесне 3-тє місце серед професіоналів.

 

 


1 212