Видовищні показові виступи продемонстрували школярам у день відкритих дверей

Новини університету

23 вересня понад 500 учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів відвідали Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.

Накрапав дощ, втім це не завадило зустрічі. Підбадьорювали та дарували гарний настрій гостям учасники художньої самодіяльності навчального закладу.

Школярів та їхніх батьків зустрічали піснями та танцями.

Оркестр університету виконав свої кращі хіти.

З майбутніми вступниками спілкувалися керівники та викладачі навчального закладу: розповіли про особливості відбору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів МВС України, вимоги до оформлення особових справ, про те, за якими спеціальностями готують фахівців, умови вступу, у тому числі на підготовче відділення. Також учні дізналися, що студенти університету мають можливість отримати звання офіцер запасу, паралельно навчаючись на військовій кафедрі. Викладачі розповіли про стажування та працевлаштування, запевнивши, що всі випускники ДДУВС гарантовано отримують перше робоче місце.

Далі на учнів та їхніх батьків чекала захоплююча та видовищна програма за участю викладачів та курсантів кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС, котрі продемонстрували дії працівників поліції у типових ситуаціях, які виникають під час виконання ними службових обов’язків.

Без перебільшень перехопило дух від показового виступу учасників секції з практичної прикладної стрільби та знешкодження ними вибухового пристрою за допомогою робототехніки.

Спеціально запрошені професіонали-водії продемонстрували свої вміння екстремального водіння автомобіля.

По завершенні офіційної частини на гостей чекала ознайомча екскурсія територією Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Старшокласники побували у криміналістичному кабінеті, навчальних аудиторіях, залі судових засідань, бібліотечних та спортивних залах, їдальні та гуртожитках.

Всі, хто відвідав цього дня університет, змогли побувати на найбільшій в Ураїні виставці ретро-техніки DARS-2017, де буде представлено понад 50 ексклюзивних машин і мотоциклів – від BMW 1939 року до розкішних американців Mercury і Buick.

 

 


2 118