До ДДУВС завітали керівники МАН з усієї України

Новини університету

На базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшов семінар-практикум «Сучасні форми партнерської співпраці навчальних закладів МАН України у контексті формування інноваційних компетентностей педагогів та учнів», у роботі якого взяли участь директори територіальних відділень Малої академії наук України з 19 областей України.

Привітав гостей т.в.о. ректора ДДУВС Андрій Фоменко, який наголосив на взаємній важливості співпраці та зазначив, що університет і в подальшому має наміри підтримувати обдаровану молодь та створювати всебічні умови для розвитку наукового потенціалу не тільки регіону, а й держави.

Директор КПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради Наталя Тягло зазначила, що колектив ДДУВС завжди робив все можливе, щоб створити для учнів-членів МАН найбільш комфортні умови навчання, за що вона особисто подякувала т.в.о. ректора Андрію Фоменку та завідувачу кафедри загальноправових дисциплін та адміністрування Ларисі Наливайко за багаторічну плідну співпрацю, увагу до учнів і зусилля, які вона докладає для ефективної роботи секції «Правознавства».

Після семінару для керівників МАН була організована екскурсія навчальним закладом. Гостям продемонстрували бібліотечний та аудиторний фонди, показали залу судових засідань, інтерактивну кімнату, де проходять комплексно-оперативні заняття «Лінія-102».

У залі судових засідань навчального закладу пройшло показове модельне судове засідання з адміністративної справи, яке організували та провели доцент кафедри загальноправових дисциплін та адміністрування к.ю.н. Ірина Верба за участю кращих студентів юридичного факультету.

 

 


1 205