Студенти Кривого Рогу продемонстрували прекрасну фізичну підготовку, швидкість, спритність та патріотизм

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

Криворізький факультет Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ спільно з виконкомом Покровської районної у місті ради м. Кривого Рогу у вісімнадцятий раз провів військово-патріотичну гру «Спалах» для допризовної молоді професійно-технічних та вищих навчальних закладів Покровського району.

Мета гри – виховання патріотизму, підвищення престижу військової служби, підготовка та засвоєння навичок військово-прикладних знань із курсу «Захисник Вітчизни», пропаганда здорового та активного способу життя.

Підтримати учасників завітали почесні гості: голова Покровської районної у місті ради Володимир Коритнік, представники військового комісаріату, ветеранських та громадських організацій, керівники вищих та професійно-технічних навчальних закладів району.

Упродовж дня юнаки пройшли курс військової підготовки та придбали безліч корисних навичок: збирання та розбирання навчальної зброї, стрільби з пневматичної зброї, виконання нормативів із засобами захисту від зброї масового ураження, стройової підготовки.

Незважаючи на те, що кожен конкурс, кожне змагання – це азарт та боротьба, хлопці навчилися справжній чоловічій дружбі, взаємовиручці.

За звання бути першими змагалися 8 команд.

За результатами гри кращу підготовку показали команди гірничого коледжу Криворізького технічного університету «Горні орли», гірничо-електромеханічного коледжу Криворізького технічного університету «Джури», Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ «Нові центуріони», Криворізького професійного гірничо-технологічного ліцею «Лицарі».

За перемогу в командних та індивідуальних змаганнях команди отримали почесні грамоти та пам’ятні подарунки.

 

 


1 530