Творчий колектив університету вразив глядачів феєричним виступом та колоритними костюмами

Новини університету

У центрі відпочинку та розваг «Bartolomeo Best River Resort» відбувся показовий виступ колективу художньої самодіяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Оцінювали виступи колективів міста члени Федерації європейських карнавальних міст.

Шоу-програму підготували керівники студії творчого руху «eSTeD», фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Ольга Кузіна та Ірина Григорович.

Свої таланти демонстрували кращі вокалісти та хореографи, оркестр ДДУВС разом із дитячим спортивним клубом «Торнадо» під керівництвом Марії Кайстро.

Готувалися до виступу ретельно та наполегливо. На репетиції у нашої команди було всього 20 днів. За цей короткий час встигли пошити оригінальні стилізовані національні костюми (дизайн та пошив Ольги Кузіної).

Феєричний виступ учасників художньої самодіяльності університету викликав схвальні відгуки міжнародних експертів, учасників конференції.

У новому навчальному році заплановані спільні виступи творчих колективів ДДУВС і «Торнадо», у тому числі, і на фестивалях міжнародного рівня.

 

 


1 784