Тематичні зустрічі з практичними працівниками ОВС – важливий етап підготовки майбутніх правоохоронців

Новини університету

Курсантів 4-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС ознайомили з роботою ситуаційного відділу ГУНП в Дніпропетровській області.

Днями в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася лекція з дисципліни «Основи управління в Національній поліції» на тему «Аналітична робота в Національній поліції», яку прочитав старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан спільно з заступником начальника ситуаційного відділу Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Дніпропетровській області підполковником поліції Дмитром Дорошенком.

Дмитро Васильович ознайомив курсантів з роботою новоствореного відділу, який розпочав роботу наприкінці минулого року і на той час аналогів в Україні не мав.

Під час заняття обговорили наступні питання: нові напрямки в аналітичній діяльності Національної поліції; алгоритми пошуку інформації для супроводження патрульної поліції, слідчо-оперативних груп, груп швидкого реагування патрульної поліції, а також супроводження кримінальних правопорушень.

Лекція викликала жвавий інтерес у слухачів. Наприкінці заступник начальника ситуаційного відділу побажав майбутнім поліцейським успіхів у навчанні та чесної і сумлінної служби на благо українського народу.

Варто зазначити, що подібні зустрічі мають величезне значення для курсантів університету, адже завдяки їм молоде покоління правоохоронців може черпати нові знання, радитися з досвідченими поліцейськими та готуватися до практичної діяльності.

У ДДУВС традиційно проводяться зустрічі курсантів із працівниками практичних підрозділів органів внутрішніх справ України. Керівництво навчального закладу піклується про підготовку курсантів до майбутньої професії правоохоронця.

 

 


1 392