«Poliменти» вийшли до 1/4 відкритого міжвузівського чемпіонату КВК «КаВуН-2017»

Новини університету

Нинішній сезон гумористичного чемпіонату стартував у квітні. З більш ніж 30 зареєстрованих команд із Дніпра та інших міст в 1/8 фіналу пройшли 24, серед них команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Традиційно у Дніпрі команди зустрілися на сцені Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

У зіркове журі в цьому сезоні увійшла Аліна Кошарна, яка представляє команди «Моделі» і «180 і вище» на проекті «Ліга сміху». Дівчина пообіцяла бути справедливою суддею, але не ставити оцінки нижче «четвірки». «Я також починала з «КаВуНа», тому знаю, як це – стояти на сцені, хвилюватися, щоб добре виступити і сподобатися журі. Оцінюючи команди, буду звертати увагу на подачу, концепцію, звичайно ж, на гумор і жарти», – розповіла Аліна перед початком гри.

Курсанти нашого університету продемонстрували дотепний гумор, прекрасні акторські здібності та артистизм у двох конкурсних завданнях: «Візитівка» та «Розминка».

Честь навчального закладу на чемпіонаті відстоювали Микола Дядик, Олександр Требухов, Дмитро Веселий, Анатолій Чебанов, Олег Дінець та Збігнєв Савич.

Варто зазначити, що команду КВК ДДУВС прийшло підтримати найбільше вболівальників. 80 % вболівальників – курсанти та студенти університету.

24-25 жовтня на сцені академії будівництва та архітектури відбудеться 1/4 фіналу. Переможці ж сезону отримають головний приз – право представляти Дніпро в гумористичному проекті країни «Ліга сміху». Бажаємо нашій команді КВК впевнено дійти до фіналу!

 

 


1 474