У ДДУВС привітали кращих юристів Дніпропетровщини з професійним святом

Новини університету

Святково прикрашена зала, почесні гості, букети квітів, гордість за свою професію, щирі привітання та привітні посмішки: з нагоди Дня юриста у Дніпропетровському державному університеті пройшли святкові урочистості.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Леонід Маньковський, подякував за професіоналізм, побажав натхнення та високих здобутків у професійній діяльності.

Серед запрошених гостей – керівники Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, територіального управління Державної судової адміністрації України, прокуратури, нотаріальної палати, окружного та апеляційного адміністративних судів.

Найдостойніші юристи Дніпра, у тому числі кращі викладачі ДДУВС, отримали почесні відзнаки, грамоти та подяки, видані правами Кабінету Міністрів України, Прем’єр-міністра України, Міністерства юстиції України, Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області та Соборної районної у місті Дніпрі ради.

Привітав гостей та колег із професійним святом т.в.о. ректора університету Андрій Фоменко. Андрій Євгенович вручив начальнику Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Віталію Глуховері, начальнику кафедри економічної та інформаційної безпеки ДДУВС Едуарду Рижкову та професору Володимиру Вишні патент на корисну модель «Система управління нарядами мобільної патрульної служби».

Також екс-ректор навчального закладу Віталій Глуховеря отримав відзнаку «Почесний ректор ДДУВС».

Подяку за співпрацю Андрій Фоменко вручив голові Соборної районної у місті Дніпрі ради випускнику ДДУВС Артему Тімарєву.

Після привітань почесних гостей та нагороджень відбувся святковий концерт.

Для винуватців свята співали заслужений діяч мистецтв України – Олег Рудий та творчий колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


2 843