На Криворізькому факультеті пройшов правовий брейн-ринг

Новини Криворізького факультету ДДУВС

Інтелектуальна гра пройшла у форматі відомої телевізійної гри «Що? Де? Коли?».

У брейн-ринзі взяли участь п’ять команд: «Право молоде» (школа № 126), «ПРАВЕКС» (школа № 9), «911» (школа № 33), «МУР» (школа № 94) і «Народжені перемагати» (Криворізький факультет).

До складу журі увійшли голова комітету у справах сім’ї та молоді виконкому Покровської районної в місті ради Лілія Миронова, заступник директора Криворізького коледжу економіки та управління Олена Павлова, заступник директора Криворізького професійного гірничо-технологічного ліцею Людмила Скрипник.

Регламент змагань передбачав п’ять раундів: «Інтелектуальний штурм», «За або проти», «Правопорушення у мультфільмах», «Питання від команди суперника» та конкурс капітанів «Юридична консультація».

За рішенням членів журі призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда КФ ДДУВС;

ІІ місце – команда КСШ № 9;

ІІІ місце – команда КЗШ № 94.

Команди-призери отримали грамоти та статуетки, переможці – фотоапарат від головного спонсора змагань генерального директора ПАТ «ЦГЗК» Дмитра Шевчика.

Незважаючи на те, що гра проходила у форматі змагання, у залі панувала доброзичлива та товариська атмосфера. Активність учасників під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість, вміння творчо мислити та працювати в команді, що є надзвичайно важливим етапом становлення фахівця юриспруденції.

 

 


1 086