Вітаємо Андрія Фоменка з призначенням на посаду ректора!

Новини університету

Сьогодні вранці, 17 жовтня, директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Геннадій Доскевич представив колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ нового ректора полковника поліції Андрія Фоменка, який донедавна виконував обов’язки керівника вишу.

Андрій Євгенович подякував керівництву МВС за проявлену довіру: «Переконаний, ми впораємося з усіма покладеними задачами та обов’язками, адже колектив у нас згуртований. Тільки разом, перейнявшись спільною ідеєю, ми будемо розвиватися, йти вперед та досягати найвищих цілей та результатів».

Привітав свого колишнього заступника екс-ректор ДДУВС начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря. Віталій Андрійович побажав новопризначеному ректору не зупинятися на досягнутому, запропонував повну підтримку з боку ГУНП, висловив надію на подальший розвиток та процвітання провідного юридичного вишу Дніпра, кузні поліцейських кадрів регіону.

Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ привітав нового ректора квітами та щедрими оплесками!

 

 


4 790