Як навчитися контролювати свої емоції та протистояти стресовим навантаженням

Новини університету

На ці та інші питання шукали відповіді учасники науково-практичного семінару «Психічне здоров’я людини і суспільства», який організували та провели науково-педагогічні працівники кафедри філософії та політології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Привітав гостей та побажав цікавої та плідної роботи декан факультету економіко-правової безпеки ДДУВС підполковник поліції Роман Кацуба.

У заході взяли участь викладачі та студенти Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля, Національної металургійної академії України, Міжнародного гуманітарно-педагогічного інституту «Бейт-Хана», представники відділу медичного забезпечення ГУ НП в Дніпропетровській області, Всеукраїнської асоціації поліграфологів України.

У ході науково-практичного семінару обговорили такі питання: психічне здоров’я у сучасному світі: міждисциплінарний підхід; психічне здоров’я і професійна діяльність; Інтернет і психічне здоров’я людини. Окрему увагу було приділено темі впливу мас-медіа на психоемоційний стан людини.

В обговореннях та дискусіях доповідачі дійшли висновку, що основою збереження та примноження психічного здоров’я людини є здоровий спосіб життя, підтримання душевного спокою, формування оптимального режиму розумової та трудової діяльності.

 

 


998