Працівники ДДУВС провели урок безпеки

Новини університету

Правила безпеки на дорозі, протипожежна безпека та поведінка у громадських місцях – ці та інші теми обговорювали працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з дітлахами.

Напередодні осінніх канікул учням 4-Б класу міської середньої загальноосвітньої школи № 52 завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін д.ю.н., доцент Юрій Орел та провідний фахівець відділу кадрового забезпечення к.ю.н., старший лейтенант поліції Олексій Кучеренко провели цікавий урок.

Працівники ДДУВС провели урок безпеки

Малечі нагадали, у яких місцях дозволено переходити проїжджу частину та розповіли про причини автопригод. Наголосили про необхідність сумлінно й добре вчитися, займатися фізичною культурою та спортом, утримуватися від поганих звичок та вчинків, Усі ці теми обговорювались в гральній формі під час спілкування з дітьми.

Такі заняття зі школярами правоохоронці проводяться постійно. Малеча в першу чергу може потрапити у біду або стати жертвою злочину, тому профілактичні бесіди зайвими не бувають.

Наприкінці зустрічі школярі щиро подякували представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за візит та цікаву бесіду. Правоохоронці побажали хлопцям та дівчатам безпечної дороги до школи, гарно вчитися та бути гордістю своїх батьків і своєї країни.

 

 


1 486