Осінню сесію юні «МАНівці» відкрили у ДДУВС

Новини університету

На базі університету традиційно пройшло урочисте відкриття осінньої установчої сесії Малої академії наук учнівської молоді відділення філософії та суспільствознавства.

Обдарованих учнів привітали директор КПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» ДОР Тягло Наталія та т.в.о. проректора ДДУВС Лариса Наливайко.

Мала академія наук учнівської молоді відділення філософії та суспільствознавства.

На заході були присутні понад 130 учнів, батьки та вчителі Дніпропетровської області. Установчу сесію провели на відділеннях філософії та суспільствознавства. До ДДУВС завітали слухачі секцій «Правознавство», «Філософія», «Соціологія», «Педагогіка», «Журналістика». Майбутні науковці мали змогу прослухати лекції та отримати індивідуальні консультації за темами досліджень.

Для слухачів секції «Правознавство» з актуальних питань юридичної науки провели лекції т.в.о. проректора ДДУВС науковий консультант секції «Правознавство» Лариса Наливайко, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ірина Грицай та викладач кафедри загальноправових дисциплін та адміністрування Євгенія Касяненко.

Для наукових керівників відділення Лариса Наливайко провела практичний семінар, присвячений організації та проведенню наукових досліджень учнів-членів МАН.

Учні секції цікавились перспективами вступу до ДДУВС, активно задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді викладачів.

Колектив університету вітає колектив Малої академії наук України зі створенням на її базі Центру ЮНЕСКО 2-ї категорії, учням-слухачам бажає творчої наснаги, успіхів у навчанні та плідної наукової роботи.

Осінню сесію юні «МАНівці» відкрили у ДДУВС

 

 


1 204