Подарунки та цікаво організоване дозвілля подарували дітям відчуття свята

Новини університету

Днями магістри факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС завітали до підшефного комунального закладу «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома», що знаходиться у смт. Ювілейному.

Реабілітаційний заклад створено у 2014 році. Його мета – допомогти дітям знайти свої родини, а батькам – повноцінно їх виховувати та забезпечувати усім необхідним, а також підтримувати сімейні форми виховання.

Магістри університету готувалися до зустрічі з дошкільнятами заздалегідь. Продумали сценарій, розподіли ролі, і в ігровій формі познайомили діток із професією поліцейського. Студенти закликали дітей не боятися людей у формі, а навпаки звертатися до них за допомогою, зокрема, детально роз’яснили у яких випадках.

Магістри ДДУВС завітали до підшефного комунального закладу.

«Такі акції дають можливість проявити найкращі людські якості, які врешті-решт і роблять нас людьми та не дозволяють очерствіти душі. І діти, і студенти провели час разом із користю. Ми готові ділитися досвідом та показувати гарний приклад. Тим більше, що посмішки та щира вдячність дітей заряджають енергією, надихають», – ділиться враженнями від поїздки організатор благочинної акції провідний фахівець Ельвіра Сидорова.

Шефи приїхали до дітей із подарунками, які знадобляться їм на уроках малювання. Пригостили фруктами та цукерками.

Шефи приїхали до дітей із подарунками, які знадобляться їм на уроках малювання.

Повертаючись до університету, магістри вже планували сценарій наступного візиту, під час якого вирішили провести урок «Безпека на дорозі».

Магістри університету готувалися до зустрічі з дошкільнятами заздалегідь.

 

 


1 151