Опанувати секрети професійної майстерності поліцейського допоможуть зустрічі з практичними працівниками

Новини університету

У цьому переконані науково-педагогічні працівники факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Там першокурсники спілкувалися з оперуповноваженим Департаменту захисту економіки в Дніпропетровській області Тимуром Бакурідзе.

Фахівець розповів здобувачам вищої освіти, якими рисами повинна володіти людина, яка бачить своє професійне майбутнє у сфері правозахисних органів, у тому числі й Департаменті захисту економіки.

Першокурсники спілкувалися з оперуповноваженим Департаменту захисту економіки в Дніпропетровській області Тимуром Бакурідзе

Курсанти разом із гостем розглянули різні ситуативні приклади з його особистої практики, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

Курсанти разом із гостем розглянули різні ситуативні приклади з його особистої практики

«Лекція була змістовною та корисною, погляд та консультація людини, що працює у спеціальності, яку ми, курсанти, наразі опановуємо, переконаний, допоможе нам зрозуміти механізм роботи такої складної структури центрального органу виконавчої влади. Зокрема, сьогодні ми на реальних прикладах відчули специфіку роботи Департаменту захисту економіки в Дніпропетровській області», – ділиться враженнями від зустрічі курсант 1-го курсу Антон Попов.

 

 


1 385