У Кривому Розі стартувала первинна професійна підготовка патрульних поліцейських

Новини Криворізького факультету ДДУВС

До Криворізького факультету зараховано 80 слухачів первинної професійної підготовки для Управління патрульної поліції в місті Кривому Розі.

Вони будуть навчатися за програмою ICITAP. Підготовка триватиме 4 місяці. Головна вимога до нових поліцейських – висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі.

У Кривому Розі стартувала первинна професійна підготовка патрульних поліцейських

З щойно прибувшими до Криворізького факультету ДДУВС слухачами зустрівся заступник декана, завідувач відділення первинної професійної підготовки Криворізького факультету Олександр Савченко. Він поздоровив молодих працівників Національної поліції з початком навчання та запевнив, що керівництво навчального закладу зробить усе, щоб навчальний процес був змістовним та насиченим. Заступник начальника Управління патрульної поліції м. Кривого Рогу Дмитро Шпаковський ознайомив слухачів із основними правилами етичної поведінки та обов’язками працівника поліції.

До Криворізького факультету зараховано 80 слухачів первинної професійної підготовки для Управління патрульної поліції в місті Кривому Розі

 

 


2 069