Низький уклін вам, ветерани!

Новини Криворізького факультету ДДУВС

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди 21-ї річниці заснування Ради ветеранів та пенсіонерів Криворізького факультету.

Ветерани та пенсіонери навчального закладу залюбки відгукнулися на запрошення керівництва взяти участь у святкових заходах.

У конференц-залі було людно, як ніколи, ветерани спілкувалися, пригадували яскраві моменти з минувшої служби та викладацької роботи.

«Сьогодні ми зустрілися з ветеранами, щоб іще раз подякувати їм за неоціненний внесок у розвиток факультету, а ще, щоб у черговий раз запевнити, що вони є яскравим прикладом наслідування для наших студентів та курсантів», – говорить декан Криворізького факультету Максим Почтовий, який першим привітав гостей із річницею створення ветеранської організації.

Далі винуватців свята вітали учасники художньої самодіяльності Криворізького факультету та запрошені творчі колективи міста.

Шановні ветерани, ми схиляємо голови перед вашими мудрістю та героїзмом. Від щирого серця бажаємо добробуту, міцного здоров’я та достатку!


 

 


914