Випускниця університету – перемогла у конкурсі на посаду судді Верховного Суду

Новини університету

Конкурс до Верховного Суду розпочався 7 листопада 2016 року.

Усі конкурсні процедури були розроблені та реалізовані за участі та підтримки українських та міжнародних експертів, у тому числі Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та USAID «Нове правосуддя», «ОС Україна».

Для участі у конкурсі зареєструвалися 1436 особи, документи на участь подали 846 осіб, з яких до конкурсу було допущено 653, з них 625 – до проходження кваліфікаційного оцінювання.

Під час оцінювання учасники конкурсу склали професійні та психологічні тести, пройшли перевірки Національного антикорупційного бюро України та Національного агентства з питань запобігання корупції, Громадської ради доброчесності тощо.

Вища кваліфікаційна комісія (ВККС) провела співбесіди у колегіях з 381 кандидатом.

За результатами конкурсного добору ВККС надіслала до Вищої ради правосуддя (ВРП) рекомендації про призначення 120 кандидатів суддями відповідних касаційних судів у складі Верховного Суду (по 30 суддів у адміністративному, господарському, кримінальному та цивільному). На основі її рішення та подання було підготовлено і оприлюднено відповідний президентський указ за № 357 від 10 листопада 2017 р. (113 суддів).

Серед переможців є і випускниця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ 2002 року кандидат юридичних наук, доцент Наталія Коваленко.

Університет пишається кожним своїм випускником. За роки існування навчального закладу з його стін вийшло близько 30 тисяч фахівців-юристів та правоохоронців, 22 із них присвоєно звання генерала, відомі вчені-юристи, організатори галузевою освіти та науки. Чимало працівників і колишніх випускників відзначені почесним званням «Заслужений юрист України».

Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вітає Наталію Володимирівну Коваленко з перемогою у конкурсі.

Випускниця університету - Наталія Коваленко - перемогла у конкурсі на посаду судді Верховного Суду

Бажаємо професійних успіхів і досягнень у благородній справі, утвердженні ідей верховенства права, справедливості, гуманізму та добра на благо нашого народу, держави. Міцного здоров’я, великого людського щастя та родинного тепла!

 

 


4 923